Waarom Creativision?

Vraag je je af waarom je met mij je droom wil realiseren en niet met iemand anders? Hieronder probeer ik je te overtuigen hier niet langer over te twijfelen want het zou zonde zijn om deze uitdaging te laten schieten.

Persoonlijk contact

Bij de bespreking van je ideeën heb je steeds persoonlijk contact met de persoon die jouw ontwerp ook effectief gaat maken, ik dus. Op die manier weet je direct wat de mogelijkheden zijn en zijn er geen verkooppraatjes of loze beloftes. Ik denk mee met jou en zorg dat alles tot in de puntjes in orde is.

Ervaring

Ik ben full-time bezig met webdesign en bouwen van websites. Als geen ander maak ik gebruik van de laatste technologieën en dankzij de ervaring weet ik wat het beste werkt om de professionele indruk bij de klant na te laten. Bij updates kom je bij mij terecht, de persoon die het ontwerp eigenhandig heeft ontwikkeld. Kleine updates worden dan ook vrijwel onmiddellijk uitgevoerd.

Prijs – Kwaliteit

Door ervaring en persoonlijk contact met de klanten voel ik aan wat jij exact nodig hebt om je klanten te overtuigen. De combinatie van kwaliteit en 100% maatwerk zijn voor mij absolute prioriteit. Ik geef onmiddellijk een persoonlijke offerte op maat wat de mogelijkheid geeft om bij te sturen waar nodig. Er zijn geen tussenpersonen, wat een positieve invloed heeft op de prijs.

Uitstekende support

Ondersteuning achteraf. Bij vragen, opmerkingen of kleine aanpassingen kan je kostenloos beroep doen op mijn ondersteuning. Ik ken geen openingsuren en je kan me altijd contacteren via mail, telefoon of sociale media, of je komt gewoon eens langs natuurlijk!