Hallo iedereen,

Met groot enthousiasme breng ik jullie vandaag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Creativision. Onze gloednieuwe kantoorruimte en professionele fotostudio zijn bijna klaar! Ik kijk ernaar uit om in juni 2024 de deuren te openen en iedereen te verwelkomen in deze prachtige nieuwe omgeving.

Een terugblik op de reis van Creativision

Het is bijna niet te geloven dat het al bijna 10 jaar geleden is sinds ik Creativision startte als bijberoep. Als Office 365 consultant had ik nooit verwacht dat deze passie voor websiteontwikkeling en grafisch ontwerp mijn hoofdberoep zou worden. Maar hier zijn we, bijna een decennium later, met een bloeiend bedrijf dat zowel bedrijven als particulieren aantrekt.

De groei van diensten

Wat begon met het ontwerpen van websites en grafisch werk, is uitgegroeid tot een volledige duik in de wereld van fotografie. Het vastleggen van speciale momenten is een bron van voldoening geworden en heeft geleid tot de uitbreiding van onze diensten.

De nieuwe fase: kantoor en fotostudio in Residentie Baskuul

De bouw van onze nieuwe locatie in de Stationsstraat in Burst, onderdeel van Residentie Baskuul, vordert snel. Deze ruimte is niet alleen een kantoor maar ook een professionele fotostudio. Hier kunnen we onze klanten nog beter bedienen, met zowel een vergaderruimte om samen uitdagingen aan te gaan als een fotostudio voor diverse projecten.

Een centraal aanspreekpunt voor iedereen

Ons doel is om het centrale aanspreekpunt te worden in de regio voor zowel online als offline diensten. Of het nu gaat om een zakelijke behoefte of een persoonlijke fotoshoot, wij staan klaar om een professionele uitstraling en snelle service te bieden.

Spannende toekomstplannen

Achter de schermen ben ik ook bezig met enkele nieuwe initiatieven en extraatjes, die ik binnenkort zal onthullen. Volg ons op sociale media en onze nieuwe website voor de laatste updates.

Een voorproefje van het project

Ik ben verheugd om alvast een glimp te kunnen bieden van de buitenkant van ons nieuwe project. Deze plek belooft niet alleen een nieuw hoofdstuk voor Creativision te worden, maar ook een inspiratiebron voor onze klanten en partners.

Ik kan echt niet wachten om jullie in juni 2024 te verwelkomen in onze nieuwe ruimte. Bedankt voor jullie voortdurende steun en enthousiasme. Tot gauw in Burst!

Groeten,

Davy