Webdesign

Je website is hét online uithangbord van je bedrijf. Een eerste indruk maak je slechts 1 keer en moet professioneel zijn. De ontwikkeling gebeurt 100% op maat en is volledig uitbreidbaar zoals jij het wil.

Ik zorg trouwens ook voor een zeer uitgebreide en bliksemsnelle webhosting. Meer informatie kan je vinden op de webhosting pagina.

 

Fotografie

Dankzij een foto kan je een herinnering vastgrijpen om dit later steeds opnieuw te kunnen beleven. Via fotografie zorg je dat een detail, een blik, een lach voor eeuwig vastgelegd wordt.

Huisstijl

Een huisstijl is de identiteit van je bedrijf. Het zorgt voor een professioneel uitzicht van alle documenten naar je klanten toe. Van logo en visitekaartje tot affiche of flyer, alles vormt 1 mooi geheel.

Gratis koffie

Zit je met een goed idee of een nieuw project? Geef gerust een seintje en dan bespreken we samen wat  beste oplossing voor jouw bedrijf kan zijn.

Grafische ontwerpen

Een grafische make-over nodig of eerder een sprekend ontwerp om de klant te overtuigen? Met ontwerpen die er aantrekkelijk en professioneel uit zien scoor je altijd! Een folder, flyer of banner, voor alles bied ik een oplossing.

Online marketing

Of anders gezegd ‘online aanwezig zijn’ is meer dan ooit belangrijk. Via sociale media kan je mensen doelgericht bereiken en hun reclame op maat bezorgen. Een voordeel voor de klant en meer kans op succes voor jou.

Beeld- en fotobewerking

Mooie foto’s zijn één ding, maar een mooie nabewerking, optimalisatie of collage van foto’s maakt het helemaal af. Geef je foto’s dat tikkeltje extra. De foto’s bewerken met gevoel en oog voor detail geeft ze net die extra touch.