Internaat ‘t Kasteeltje – website

Internaat ‘t Kasteeltje in Hofstade is een internaat voor meisjes en jongens van 3 tot 21 jaar, die schoollopen in het buitengewoon onderwijs of die leerling zijn in een school verbonden met het buitengewoon onderwijs. Hun huidige website was niet aangepast voor mobiele toestellen en het was ook niet mogelijk om de website op een eenvoudige manier te beheren. Kortom, het was tijd voor een update en vernieuwing.

Via de website mensen een duidelijk beeld geven van wat leeft in de school, wie ze zijn, wat ze doen en waarvoor ze staan is altijd een heuse uitdaging. Samen met internaatbeheerder Barbara zijn we doorheen het volledige proces gegaan. Het bepalen van kleuren op de website, de vormgeving en inhoud stonden op het programma. Het was ook belangrijk dat Barbara op een eenvoudige manier de website kan aanpassen en ook kan laten zien aan de bezoeker dat het internaat stabiliteit en ontwikkelingskansen kan bieden aan de leerlingen.

Zowel ik als Barbara zijn dan ook tevreden met het eindresultaat dat we samen bereikt hebben. Het resultaat van deze leuke samenwerking kan je vinden op www.internaatkasteeltje.be