Gooik Sportief – Folder – Affiche – Grafische ontwerpen

Gooik Sportief is ondertussen toe aan de 14de editie van “De Gooikse Pijl” en zijn ook vaste klant sinds het ontstaan van Creativision. Dankzij de vlotte samenwerking is het elk jaar een plezier om alles in orde te brengen voor de jaarlijkse editie van deze wielerwedstrijd, die telkens kan uitpakken met een internationaal deelnemersveld met tal van elites.

De organisatie is uiteraard niet eenvoudig, en er gaat heel wat werk aan vooraf. Zo organiseren ze in de aanloop naar de Gooikse Pijl ook een ‘Steak- & Visfestijn’ en een persvoorstelling om de ploegen en het parcours bekend te maken.

Hiervoor hebben ze voor het 5de (!!) jaar op rij beroep gedaan op Creativision. De officiële affiche, bestickering voor de wagen, uitnodiging voor de persvoorstelling, kaarten voor medewerkers, jury, pers,… alles werd door mij ontworpen.

Hieronder een overzicht van de laatste ontwerpen. De laatste versie van de folder is te vinden op hun website. De ontwerpen komen hieronder na de persvoorstelling.

Op de website kan je alvast zien dat we officieel de grafische ontwerper van Gooik Sportief zijn geworden. www.gooiksportief.be