Basisschool De Krekel – De Grasspriet

Met enige fierheid stel ik jullie de website van Basisschool De Krekel – De Grasspriet voor. Met dank aan de uitstekende samenwerking met directeur Noëlla Joris is de website www.dekrekel-degrasspriet.be tot stand gekomen. De basisschool had al een website maar deze was toe aan een volledige restyling. Zowel de structuur als de lay-out werden volledig vanaf nul opgebouwd en ontwikkeld met deze website als resultaat.

Op de website wordt het volledige schoolteam voorgesteld, kan je allerhande informatie vinden over de school zelf, en wordt heel wat aandacht aan de schoolvisie gegeven.

Dit is echter niet alles: elke klas beschikt ook over een eigen blog waar ze hun recente activiteiten kunnen tonen aan de leerlingen en de ouders. Kortom, een heleboel informatie in combinatie met professioneel design en het speelse karakter van de school.

Ik wil Noëlla trouwens nog eens expliciet bedanken, ze is een trouwe klant sinds het begin en ondertussen heeft de website al een tweede restyling ondergaan. Hierbij was het heel belangrijk dat alle inhoud ook beschikbaar was op mobiele toestellen.

Missie geslaagd!

Ga snel kijken op www.dekrekel-degrasspriet.be.