Office 365

Hoe leuk zou het zijn als 20% van je inspanning voor 80% van je opbrengst kan zorgen… Dat kan door gebruikt te maken van de tools van Office 365.
Als ondernemer wil je voortdurend met je klanten bezig zijn maar soms is het juist de truc om een stapje terug te nemen en zorgen dat jouw business voor jou werkt.

Samenwerken

Dit kan door van jouw bedrijf een geautomatiseerd systeem te maken. Het is belangrijk om efficiënt en gestructureerd te werken en vooral efficiënt samen te werken met je collega's.

Automatisaties

Met een gestructureerd basissysteem en enkele eenvoudige automatisaties zal je zien dat je véél efficiënter samenwerkt. Dankzij de toepassingen van Office 365 en de integratie binnen Outlook, Word, PowerPoint en Excel kan je er voor zorgen dat alles op een geautomatiseerde manier verwerkt kan worden.

Alle informatie steeds bij de hand

Omdat alles veilig in de cloud wordt opgeslagen is je informatie steeds voor jou beschikbaar, waar je ook bent. Via een zeer krachtige zoekfunctionaliteit en mobiele apps vind je de informatie zeer snel terug.

Klinkt dit als chinees voor jou? Geen probleem, ik help je met veel plezier en zorg voor een echte productiviteitsboost!

Nog meer weten? Neem ook zeker een kijkje op http://creativision.consulting of neem contact met me op.