In 2012 was ik gestart als zelfstandige in bijberoep. Creativision was geboren! Heel wat bedrijven heb ik sindsdien kunnen helpen met het ontwikkelen van hun website, het uitwerken van hun huisstijl of tal van grafische ontwerpen.

Als Office 365 consultant in hoofdberoep, was het op dat moment nooit de intentie om van Creativision mijn hoofdberoep te maken. Het ontwikkelen van websites en grafische ontwerpen was voor mij een uit de hand gelopen hobby waar ik me altijd volledig heb in kunnen uitleven.

Vandaag, bijna 10 jaar later, is er al heel wat veranderd… Het bijberoep is hoofdberoep geworden en het aantal diensten naar klanten toe is gegroeid. Niet alleen bedrijven, maar ook heel wat particulieren vinden de weg naar Creativision. Dit omdat ik me sinds enkele jaren ook volledig kan uitleven in fotografie. Het vastleggen van die unieke en speciale momenten op de gevoelige plaat, dat geeft me dan ook ontzettend veel voldoening.

Ik probeer mezelf en Creativision continu heruit te vinden. Telkens op zoek naar nieuwe uitdagingen is een nieuwe uitdaging aangebroken

Creativision zal jullie in 2023 kunnen verwelkomen in een gloednieuwe eigen professionele fotostudio en gloednieuwe kantoorruimte! In de Stationsstraat in Burst zal binnenkort gestart worden met de bouw van Residentie Baskuul waar naast 15 appartementen ook deze kantoorruimte zal ondergebracht worden.

Met veel trots kan ik dan ook aankondigen dat ik jullie hierdoor nog beter van dienst zal kunnen zijn. Hier zal naast vergaderruimte om jullie uitdagingen samen te bespreken, ook een professionele fotostudio ter beschikking zijn.

Centraal aanspreekpunt in de regio voor online- en offline aanwezigheid

Via deze kantoorruimte en professionele fotostudio wil ik het centrale aanspreekpunt zijn voor ondernemingen en particulieren. Door alle diensten aan te bieden die een onderneming nodig heeft, kan ik alles perfect op elkaar afstemmen voor een professionele uitstraling en snelle service.
Als particulieren kunnen jullie hier ook terecht voor leuke fotoshoots in verschillende thema’s en leuke settings. Daarnaast ben ik achter de schermen ook nog bezig met leuke extraatjes die ik op termijn zal kunnen aanbieden. Maar daarover later meer!

Via sociale media en de (gloednieuwe) website zal ik jullie verder op de hoogte houden van de plannen. Dat neemt niet weg dat ik jullie nu al de buitenzijde van dit prachtige project kan tonen.

Ik kan alvast niet wachten om jullie daar te zien!

Groeten,
Davy