Persvoorstelling 14de Gooikse Pijl

Op vrijdag 8 september vond de persvoorstelling van de 14de Gooikse Pijl plaats. Zoals elk jaar was er ook nu heel wat volk aanwezig. Met trots kan ik zeggen dat ik voor het 5de jaar op rij deel uit maak van de voorbereidingen voor de 14de Gooikse Pijl.  De affiche, uitnodiging voor de persvoorstelling, podiumdoek, stickers voor op de wagens, badges en uiteraard ook de folder met alle technische informatie werden door mij ontworpen.

Voor deze editie van de persvoorstelling werden heel wat speciale gasten uitgenodigd. De vaste moderator van dienst was Kris Baert, journalist en presentator bij Radio 2. Hij verzorgde de gesprekken met de verschillende gasten en stelde samen met hen en met voorzitter Danny Schets de ploegen voor.

De gasten dit jaar waren niet min!

  • Jurgen Roelandts, Belgisch kampioen wielrennen in 2008 en heel wat ereplaatsen in de Ronde Van Vlaanderen, Milaan-Sanremo en het WK. Volgend jaar ploegmaat van Greg Van Avermaet bij BMC.
  • Kenny Dehaes, winnaar van onder andere ritten in de Ronde van België en de Ronde van Wallonië.
  • Moreno De Pauw en Kenny De Ketele, het top duo op de piste dat van plan is om op de zesdaagse van Gent en het WK in Tokio potten te breken.
  • Niko De Muyter, dé verslaggever van dienst tijdens zowat alle grote evenementen op de weg en in het veldrijden.

Kortom, het was een goed gevulde avond met heel wat aangename gesprekken.

 

Enkele sfeerbeelden

Hieronder enkele sfeerbeelden van de avond waarop onder andere de affiche en podiumdoek te zien zijn.