Deze vragen moet je stellen als je een bedrijf hebt…

Je hebt een eigen bedrijf. Je probeert zoveel mogelijk mensen te bereiken en je probeert hen te overtuigen waarom zij precies voor jou moeten kiezen.
Toch blijf je op je honger zitten. Telkens weer zijn er die andere concurrenten die blijkbaar met alle klanten gaan lopen. Wat doen zij meer wat jij niet doet?

De 3 vragen

Herken je jezelf in de situatie van hierboven? Dan moet je jezelf eens volgende vragen stellen.

  • Is het moeilijk je eigen website duidelijk te lezen vanop computer, laptop, tablet of smartphone?
  • Contacteren klanten je soms met vragen over dingen die op je website staan?
  • Als je eens zoekt op je eigen bedrijf of activiteiten in Google, merk je dat je al enkele pagina’s verder bent alvorens jouw bedrijf tevoorschijn komt?

Is een vraag bij waarop je ‘Ja’ hebt moeten antwoorde? Dan is er werk aan de winkel!

Wat heb jij nodig?

Wat jij nodig hebt is een responsieve website. De website moet gebruiksvriendelijk zijn, informatie moet een duidelijke structuur hebben en je teksten moeten gemaakt zijn voor de klant.
Je moet er niet van uit gaan dat je klant zomaar alle woorden uit jouw specialiteit kent. Ook de teksten op je website zijn zeer belangrijk.

Altijd bovenaan staan in Google is onmogelijk (écht waar, geloof me). Waar je wel moet voor zorgen is dat mensen uit jouw doelgroep je bedrijf zoveel mogelijk bovenaan zien staan, of toch op zijn minst op de eerste pagina.
Mensen kijken raar op als je hen vertelt welk bedrijf je hebt, of ze hebben hier nog niets van gehoord? Dan is online marketing iets wat jouw bedrijf nodig heeft. De juiste mensen online bereiken op het moment dat ze naar jou op zoek zijn.

Goed geraden! Alles wat je net gelezen hebt is iets waar ik jou mee kan helpen. Ik hou van de uitdaging om samen met jou dit project uit te werken. Zo zorg ik er voor dat iedereen uit jouw doelgroep je bedrijf kent, je website zeer duidelijk gestructureerd is en iedereen dit vlot kan lezen op gelijk welk toestel.

Elk moment van de dag loop je klanten mis, contacteer me dus vandaag nog!